clanak False

7. Zagrebačka biciklijada

19.05.2017.

Zagrebačka biciklijada održava se 7 godinu za redom, a kao i do sada, i ove godine imamo podršku gradonačelnika i gradskih službi, rekao je na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi Josip Lipar, predsjednik KUD-a Prepuštovec, organizatora bidiklijade.
Krećemo u 11,00 sati s Trga bana Jelačića, vozimo 20 kilometara i završavamo u Prepuštovcu, gdje nas čeka bogati društveno-zabavni, sportsko-takmičarski i glazbeni program, dodao je Josip Lipar i naglasio da ova biciklijada nema natjecateljski karakter, već rekreativni i opuštajući te da očekuje da sudjeluju cijele obitelji.
 
Gradonačelnik Bandić je izrazio zadovoljstvo što se sa Zagrebačkom biciklijadom oživljava nekad omiljeno izletište Prepuštovec i pozvao sugrađanke i sugrađane da se u što većem broju pridruže.  Gradonačelnik je na sudjelovanju u Biciklijadi, također, pozvao i sve one koji su se kandidirali na ovim izborima. Hvala KUD-u Prepuštovec na trudu i organizaciji i nadam se da će vas vrijeme poslužiti.
 
U Prepuštovcu će vas zabavljati TS Lideri, grupa Trijezni Prigorci i popularni Baruni, a možete sudjelovati i u društveno-sportskim igrama kao:
- brzinska vožnja označenim putevima,
- potraga uz zapažanje i snalaženje za skrivenim predmetom u prirodi,
- priprema roštilja uz i sa „tekućom pripremom“,
- vožnja spretnosti, sposobnosti i snalažljivosti,
- razgibavanje tijela u raznim ritmovima glazbe,
- izbor najinteresantnije poze u izležavanju.
 

Gradske vijesti - 2017.