clanak False

Dan otvorenih vrata Društva distrofičara

25.05.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas se u Domu zdravlja Kruge pridružio proslavi obilježavanja Dana otvorenih vrata Društva distrofičara.

Hvala svim dobrim ljudima koji djeluju u Društvu distrofičara Zagreb i u Savezu društava distrofičara Hrvatske, a koji čine dobra djela, rekao je gradonačelnik te je pozvao građane da se pridruže ovoj manifestaciji i da sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, akcijama te da se upoznaju s različitim društveno-korisnim projektima i programima, ali i s mogućnošću volontiranja radi unaprjeđenja kvalitete života osoba s invaliditetom.

Marica Mirić, predsjednica DDZ i SDDH je gradonačelniku zahvalila na velikoj podršci koju daje osobama s invaliditetom te je predstavila program Dana otvorenih vrata koji uključuje upoznavanje s radom i djelovanjem društava, rehabilitacijskim mogućnostima i inkluzijom osoba s invaliditetom kroz filmove.

Glazbena skupina Društva distrofičara Zagreb i Dječji vrtić Iskrica su obogatili program Dana otvorenih vrata Društva distrofičara. 

Gradske vijesti - 2017.