clanak False

Darovi za starije sugrađane u Domu „Centar“

20.12.2018.
Jutros je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić prigodnim blagdanskim darovima razveselila i korisnike Doma za starije Centar u Klaićevoj.

Grad Zagreb brine o preko 3 800 korisnika domova za starije i nemoćne. Za sve te korisnike u povodu nadolazećih blagdana, a u okviru Strategije razvoja Grada Zagreba, provodimo ovo darivanje kao znak zahvalnosti najmudrijim sugrađanima koji su kroz svoje profesionalno i osobno djelovanje zadužili grad Zagreb i njegove građane, rekla je zamjenica Majić zaželjevši korisnicima i njihovim obiteljima sretan Božić te mnogo zdravlja i osobnog zadovoljstva u 2019.

Ravnateljica Štefica Karačić je naglasila da korisnici Doma s veseljem dočekuju nadolazeće blagdane i posjet predstavnika Grada. Ovo je velika gesta koja pokazuje primjeren odnos Grada Zagreba prema starijim sugrađanima, posebice prema onima koji koriste domove. Zahvaljujemo zamjenici Majić i gradonačelniku Bandiću te njihovim suradnicima što ne zaboravljaju korisnike niti djelatnike domova za starije.

Podsjetimo, Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom blagdana u znak pažnje svake godine daruje svoje starije sugrađane – korisnike jedanaest gradskih domova.

Gradske vijesti - 2018.