clanak False

Dodjela stipendija Grada Zagreba učenicima i studentima slabijega socijalnog statusa

03.05.2019.
Zagrebački gradonačelnik  Milan Bandić danas je učenicima, studentima  i studentima poslijediplomskog studija iz obitelji slabijega socijalnog statusa za školsku/akademsku godinu 2018./2019. u palači Dverce uručio ugovore o stipendijama Grada Zagreba.

Ovo je smotra izvrsnosti i odsrca vam hvala što iz godine u godinu pokazujete dobre rezultate. Stipendija je mnogo više od geste i simbolike jer stipendistima olakšava dio školovanja i studiranja. Ulažući u obrazovanje, ulažemo u novi i bolji svijet, naglasio je gradonačelnik Bandić.          
                                                                                              
Ovo je grad s najboljim obrazovnim standardom i najmanjom stopom nezaposlenosti. To činjenice potvrđuje da se kvalitetnim radom i trudom postižu dobri rezultati, dodao je.

Uime stipendista je Lucija Vidaković, studentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu  zahvalila gradonačelniku i Gradskoj upravi te je napomenula da ova  stipendija nije samo financijska potpora već da daje poticaj i da pruža sigurnost svim studentima kojima mnogo znači. Zahvalnost što nam je ova potpora dodijeljena  najbolje ćemo pokazati svojim trudom i nastojanjem da budemo što bolji studenti.

Već dvanaestu godinu zaredom Grad Zagreb dodjeljuje stipendije učenicima i studentima slabijega socijalnog statusa, a za školsku/akademsku godinu 2018./2019. su dodijeljene 63 stipendije – 30 učeničkih, 30 studentskih i 3 za studente poslijediplomskog studija.

Gradske vijesti - 2019.