clanak False

Donacija obitelji Kolić

S obzirom na tragediju koja je zadesila obitelj Kolić, odlučili smo im pomoći donacijom od 40.000 kuna, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom posjeta obitelji Tihomira Kolića. 
06.02.2017.
S obzirom na tragediju koja je zadesila obitelj Kolić, odlučili smo im pomoći donacijom od 40.000 kuna, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom posjeta obitelji Tihomira Kolića, poginulog djelatnika Zagrebačkog holdinga u Kravarskome.

Gradonačelnik je, izražavajući obitelji duboko žaljenje i sućut, napomenuo da su donirana sredstva bila namijenjena tradicionalnomu novogodišnjemu prijemu za novinare, a koji je ove godine bio puno skromniji. Hvala novinarima na razumijevanju i solidarnosti, odrekli smo se prigodnog domjenka u korist ljudi koje je zadesila tragedija, rekao je gradonačelnik.

U ime Hrvatskog društva novinara i publicista, njegova predsjednica Katja Kušec je članovima obitelji izrazila sućut te im je poručila da je ova skromna gesta gradonačelnika i novinara najmanje što su za njih mogli učiniti. 

Gradske vijesti - 2017.