clanak False

Gradonačelnik posjetio Josipa Glasnovica na treningu

02.05.2019.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je danas u streljani GRM u Lukavcu olimpijskog pobjednika i nedavnog osvajača zlatne medalje na Svjetskom kupu u streljaštvu u Al Ainu Josipa Glasnovića, gdje trenutno trenira.

Dok se ne osiguraju uvjeti za treniranje na Streljani Luže u Novom Zagrebu, Josipu smo omogućili da ovdje u Lukavcu svakodnevno trenira i priprema se za daljnja natjecanja, istaknuo je gradonačelnik Bandić. Zahvaljujem našem olimpijcu na strpljenju i razumijevanju, ali i Streljani, u kojoj je Josip i započeo svoje prve treninge, da su mu ustupili prostor i vrijeme kako bi neometano trenirao i bio u kondiciji, dodao je gradonačelnik.

Zahvalivši gradonačelniku i njegovim suradnicima što su prepoznali njegov trud i zalaganje, Glasnović je istaknuo da se trenutno priprema za Svjetsko prvenstvo koje će se održati krajem lipnja u Italiji, zatim Europsko prvenstvo koje će se također održati u Italiji u ruju ove godine i finale Svjetskog kupa u kojem će se natjecati 12 najboljih u svijetu u Al Ainu.

Prema riječima Marka Matoca iz Gradskog ureda za imovinsko pravne poslove i imovinu Grada u tijeku je rješavanje imovinsko pravnih odnosa Streljačkog kluba Luže u Novom Zagrebu, nakon čega će uslijediti i rješavanje pitanje samog kluba.
 

Gradske vijesti - 2019.