clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike tvrtke Red Bull Adria

31.07.2019.
Gradonačelnik Milan Bandić, danas je u zgradi Gradske uprave primio predstavnike tvrtke Red Bull Adria, predvođene generalnim direktorom Red Bull Adria d.o.o. Darijem Perkovićem, a u povodu održavanja Red Bull Soapbox utrke u Zagrebu u rujnu. Radi se o natjecanju koje se održava diljem svijeta, a namijenjeno je kreativnim vozačima koji se utrkuju u jurilicama iz kućne radinosti.
 
Nadam se da ćemo još jednom pokazati da je Zagreb dobar domaćin sportskih natjecanja, pa tako i ovog koji se ističe svojim zabavnim karakterom i izradom ručno rađenih vozila. Ne sumnjam kako će ovaj event biti poseban događaj za sve posjetitelje i turiste, izjavio je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić nakon sastanka.

O samoj utrci i natjecateljima, kazala je više voditeljica sportskog marketinga Red Bull Adria Iva Milevoj. Utrka starta od kazališta ''Komedija'' prema glavnom cilju Trgu bana Josipa Jelačića. Stiglo nam je 700 prijava, od kojih smo u konačnici izabrali 60 najoriginalnijih. Uz svoje hrvatske kolege, nastupiti će i dva inozemna tim iz Slovenije i BIH, a svi će oni imati priliku pokazati svoje vještine i vozila 14. rujna u 13 sati.

Gradske vijesti - 2019.