clanak False

Izaslanstvo Grada Skopja kod gradonačelnika Bandića

16.01.2018.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, primio je jutros u Gradskoj upravi izaslanstvo Grada Skopja predvođeno gradonačelnikom Petrom Shilegovim koji je prije par mjeseci pobijedio na lokalnim izborima.

Kolega Shilegov nam je na današnjem sastanku predložio  da u ožujku ove godine delegacija Grada Zagreba, na čelu s gradonačelnikom, predsjednici Uprave Končara i Gredelja te predstavnici Prometnog fakulteta i GU za promet, posjete njihov grad gdje bi razgovarali o izgradnji prometne i tračničke infrastrukture, rekao je gradonačelnik Bandić. Poziv smo prihvatili i učinit ćemo sve da napravimo nešto korisno i za prijateljski grad Skopje, ali i za naše zagrebačke tvrtke.

Izuzetno mi je drago da na samom početku mandata imam čast surađivati s gradonačelnikom Bandićem, čije iskustvo i znanje nam mogu uvelike pomoći oko rješavanja infrastrukture u našem gradu, rekao je gradonačelnik Skopja te dodao da je Zagreb prekrasno uređen grad. Očekujem intenzivniju suradnju sa Zagrebom, ne samo na kulturnoj razini već i onoj operativnoj.
 
 

Gradske vijesti - 2018.