clanak False

Na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi PRAVO DOBA i DENTEX

17.05.2018.
Danas su na Zagrebačkome velesajmu otvoreni sajmovi PRAVO DOBA –  za zrele generacije kojeg je službeno otvorio gradonačelnik Milan Bandić te DENTEX – međunarodni sajam dentalne medicine, a otvorio ga je ministar zdravstva RH Milan Kujundžić. Sajmovi se održavaju do 19. svibnja.

PRAVO DOBA

Četvrto izdanje Sajma se održava u Kongresnome centru Zagrebačkog velesajma i postao je nezaobilazan  događaj za sve koji su prešli pedesetu, ali i za cijele obitelji. Ovaj je Sajam  za našu najmudriju generaciju kojoj i ja pripadam, našalio se gradonačelnik Bandić na svečanom otvorenju.

U suradnji s izlagačima, tijekom njegova održavanja su organizirane brojne atrakcije za posjetitelje, npr. degustacije i nagradne igre u kojima se mogu osvojiti bogate nagrade te besplatni mini sistematski pregledi.
Pjesma i ples će svakodnevno od 16 do 18 sati pratiti Sajam pa će se na glavnoj pozornici predstavljati kulturno-umjetnička društva, umirovljeničke udruge te nešto mlađe osobe, a sve u međugeneracijskoj interakciji.
Organizator PRAVOG DOBA je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i zaklada Zajednički put.

Sajam PRAVO DOBA  je otvoren od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan.

DENTEX

U tri dana održavanja, Sajam će biti odlična platformu za neposrednu komunikaciju poslovnih partnera i kontakte u dentalnoj struci, demonstraciju radne opreme, dogovaranje  suradnje i razmjenu iskustava, a održava se radi stručnog usavršavanja i informiranja o novitetima u dentalnoj industriji i praksi.

Ovaj Sajam je mjesto susreta, znanja i izvrsnosti u dentalnoj medicini, naglasio je gradonačelnik i izrazio zadovoljstvo zbog sinergije Grada i Vlade, odnosno Ministarstva zdravstva.

Zadovoljstvo mi je danas nazočiti ovoj izložbenoj priredbi koja je potvrda vrhunskih dosega hrvatske medicinei koju prepoznaju diljem Europe, rekao je ministar Kujundžić na  otvorenju Sajma.

Na jubilarnome 5. izdanju sajma DENTEX posjetitelje očekuje 331 izlagač iz Hrvatske i 30 izlagača iz svijeta, više od 30 stručnih predavanja za doktore dentalne medicine, dentalne tehničare i dentalne asistente te čak četiri edukacijska punkta, dvorana za kongrese i simpozije, ordinacija za demonstracije uživo, tehnički laboratorij za prezentacije i radionica za okrugle stolove, preventivna i druga predavanja.

Dentex organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma,  a
cijena ulaznice je 30,00 kuna.
 
 

Gradske vijesti - 2018.