clanak False

Nova Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba

07.10.2017.
Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu sa zamjenikom župana Zagrebačke županije Hrvojem Frankićem, otvorio je u Boćarskom domu 15. sajamsku priredbu Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba.
 
Današnja, 15. po redu, Sajamska priredba rezultat je tradicionalno dobre suradnje između Zagreba i Županije. To je i jedan od načina da poljoprivrednim proizvođačima osiguramo neposredan plasman njihovih proizvoda, a kupcima mogućnost kupnje kvalitetnih domaćih, svježih i ekološki prihvatljivih proizvoda po povoljnijoj cijeni, rekao je gradonačelnik te pozvao građane da u što većem broju posjete 15. dane hrane i tradicijskih proizvoda.
 
Hrvoje Frankić  naglasio je da je suradnja između Grada i Županije započela prije 15 godina s idejom da se domaći proizvodi Zagrebačke županije dovedu do kupaca u gradu kojima su potrebni.
 
Dvodnevni Sajam, koji se održava u povodu Svjetskog dana seoske žene i Svjetskog dana hrane, okupit će oko 90 proizvođača hrane, a bogatu ponudu sireva, suhomesnatih proizvoda, meda, vina, voća, povrća, kolača i drugih domaćih proizvoda, upotpunit će i nastup kulturno-umjetničkih društava.

Gradske vijesti - 2017.