clanak False

Novogodišnje primanje za novinare

24.01.2018.
U gradskoj palači Dverce gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić upriličili su tradicionalno novogodišnje primanje za novinare.

Zaželjevši svima puno uspjeha u novoj godini, gradonačelnik Bandić je zahvalio novinarima na objektivnom i profesionalnom izvještavanju, na pohvalama, ali i kritikama, te naglasio da se ne smije zaboraviti da bi dobrobit građana ovoga grada trebao biti zajednički i najvažniji cilj.

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić istaknuo je kako smatra da su u 2017. dobro i kvalitetno radili, ali da uvijek ima mjesta za napredak te poručio novinarima da su im vrata Gradske skupštine otvorena.

U ime novinara, gradonačelniku i njegovim suradnicima na suradnji su se zahvalili predsjednica Hrvatskog društva novinara i publicista Katja Kušec i predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković.

Uz brojne novinare i urednike iz različitih medija, prijemu su nazočili i gradski zastupnici, predstavnici Holdinga, Gradske uprave, gradskih četvrti i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Gradske vijesti - 2018.