clanak False

Odjeća Kamenskog za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi

06.02.2019.
U kući za mlade Da život imaju, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, danas je predana donacija odjeće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.
 
Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci. Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima, rekla je pročelnica, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju. Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću.
 
Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći, naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj. Za ovakve akcije nam je potreban partner, a ovu donaciju, najveću do sada, omogućio je naš partner Grad Zagreb. Nadamo se da će se ovi mladi ljudi dobro osjećati u odjeći koju smo sašile.
 

Drago mi je da smo se okupili u ovako lijepoj prigodi, rekla je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije časna Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama. Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika.
 

Gradske vijesti - 2019.