clanak False

Otvoren 18. sajam Proizvodi hrvatskog sela

29.03.2019.
Danas je u Pučkome otvorenom učilištu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio trodnevni 18. sajam Proizvodi hrvatskog sela, promotivno-prodajnu manifestaciju koja se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a u organizaciji tvrtke Agrarno savjetovanje d.o.o. održava do nedjelje, 31. ožujka

Drago mi je da smo danas tu, sad već na punoljetnome sajmu Proizvodi hrvatskog sela. Zahvaljujem organizatoru, profesoru Damiru Kovačiću te svim izlagačima iz cijele Republike Hrvatske i želim da do nedjelje prodate sve što imate, istaknuo je gradonačelnik.

Sajam je kao i prethodnih godina ostao vjeran svomu osnovnom cilju –  promociji proizvoda hrvatskog sela te pomaganju građanima Zagreba da nađu i dođu do proizvoda kojih nema na policama supermarketa, rekao je direktor Kovačić.

Direktor je također naglasio kako poljoprivredni proizvođači koji sudjeluju na Sajmu uglavnom dolaze iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske, a posjetiteljima nude gotovo sve delicije koje se proizvode u hrvatskim selima. Svim izlagačima ovogodišnjeg Sajma želim dobru prodaju, kupcima da opskrbe stol za nadolazeći Uskrs, a svima ostalima da se dobro zabave.

Na sajmu najbolje domaće delicije nudi 60 izlagača ponajprije radi promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela.
 

Gradske vijesti - 2019.