clanak False

Otvorenje igrališta NK Trnje

01.06.2017.

Na prigodnoj svečanosti gradonačelnik Milan Bandić je, izvođenjem prvog udarca s centra, otvorio četiri obnovljena igrališta NK Trnje - veliko i dva mala igrališta s umjetnom travom te pomoćno igralište s prirodnom travom.

Ponosan sam što smo uredili ova igrališta, preduvjet da na Trnju treniraju novi klinci. Tko zna, možda je baš među njima i novi Snješko Cerin, rekao je gradonačelnik, zahvalivši na strpljenu djeci, roditeljima i vodstvu Kluba koji su na ovo dugo čekali.

Riječima Trnju trava, Gradu hvala, predsjednik NK Trnje Tomislav Karlo zahvalio je, u ime djece i roditelja, gradonačelniku zbog obnove koju su dočekali nakon 30 godina. Nadamo se da ćemo za par godina, na proslavi 100. godišnjice kluba, otvoriti novu južnu tribinu uz glavni teren.

Na svečanosti otvorenja nastupili su KUD Željezničar, Drago Diklić i Boris Babarović, a zatim je započeo Turnir za djecu na kojem su sudjelovali NK Trnje, GNK Dinamo, NK Hrvatski Dragovoljac i NK Jarun. Odigrala se također, i utakmica veterana NK Trnje i GNK Dinamo.

Gradske vijesti - 2017.