clanak False

Otvorenje uređenog igrališta NK Maksimir

22.05.2017.

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio je uređeno igralište Nogometnog kluba Maksimir na koje je postavljena umjetna trava.

Otvaramo jutros ovo igralište pod sloganom Više igrališta, manje gledališta, rekao je gradonačelnik napomenuvši da će za tjedan dana biti otvorena i obnovljena igrališta NK Trnje. Iznad igrališta bilo je klizište koje je sanirano prije izvođenja radova, dodao je zahvalivši susjedima na strpljenju i razumijevanju.

Obnova igrališta financirana je iz sredstava Plana malih komunalnih akcija Gradske četvrti Maksimir, a utrošeno je oko 3,5 milijuna kuna.

Prije godinu dana, u suglasnosti s Gradom, krenuli smo u rekonstrukciju terena. Zbog klizišta, zahtijevali smo od izvođača da se sa sve četiri strane naprave potporni zidovi, rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Maksimir Stanko Gačić te dodao da vjeruje da će se vratiti pozitivna atmosfera u Klub. Očekujemo da će se stotine djece, koja su raštrkana po drugim gradskim četvrtima im klubovima, vratiti u NK Maksimir.

Gradske vijesti - 2017.