clanak False

Otvoreno Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima

31.07.2019.
Danas je u Domu odbojke Bojan Stranić otvoreno Europsko sveučilišno prvenstvo u borilačkim sportovima, koje će se održati od 1. do 3. kolovoza. Prisutne je, među ostalima, pozdravila i  zamjenica zagrebačkog gradonačelnika doc. dr. sc. Olivera Majić.

Zamjenica Majić zahvalila je svima uključenima u organizaciju prvenstva koje je okupilo 1300 natjecatelja s 404 Europska sveučilišta iz 36 europskih zemalja. Grad Zagreb je uvijek uz sportaše te stoga nastoji biti dobar domaćin. Pozivam sve da ovih dana poprate neke od borilačkih sportova, istaknula je zaželivši gostima ugodan boravak u Zagrebu, a svim natjecateljima poštene borbe i vrhunske rezultate.

Borbe za titulu europskog sveučilišnog prvaka 2019. odvijat će se u Domu odbojke Bojan Stranić (karate), dvorani Kutija Šibica (taekwondo), u Dvorani 1 (kickboxing) i Dvorani 2 (judo), Doma sportova, a ulaz na sportska borilišta slobodan je za sve zainteresirane.
Osim zamjenice Majić prisutne su pozdravili i predsjednik Organizacijskog odbora Zrinko Čustonja te predsjednik Europske sveučilišne sportske federacije EUSA Adam Roczek.

Gradske vijesti - 2019.