clanak False

Predstavnici Hrvatskog liječničkog zbora kod gradonačelnika

Gradonačelniku Bandiću dodijena je Diploma u znak priznanja za svekoliku potporu i doprinos u njegovanju dugogodišnje tradicije Hrvatskog liječničkog zbora i skrbi o zdravlju naroda.
07.04.2017.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, jutros se u Gradskoj upravi sastao se sa Željkom Krznarićem, predsjednikom Hrvatskoga liječničkog zbora i Adrianom Vince, predsjednicom Stručnog savjeta Hrvatskog liječničkog zbora.

U povodu 143. godišnjice Hrvatskoga liječničkog zbora, gosti su gradonačelniku Bandiću dodijelili Diplomu u znak priznanja za svekoliku potporu i doprinos u njegovanju dugogodišnje tradicije Hrvatskog liječničkog zbora i skrbi o zdravlju naroda.

Predsjednik Krznarić je istaknuo da će se danas, a u prigodi proslave Svjetskog dana zdravlja, održati predavanja u okviru Stručnog savjeta Hrvatskog liječničkog zbora, tijela koje uživa veliku pomoć Gradskog ureda za zdravstvo. Dugogodišnja potpora Grada Zagreba i njegova gradonačelnika nam omogućuje snažne aktivnosti, ne samo u Zagrebu nego i po cijeloj Hrvatskoj, rekao je predsjednik.

Predsjednica Vince je dodala da će današnje predavanje biti posvećeno temama iz oftalmologije – struke koja zadnjih godina jako napreduje. 

Gradske vijesti - 2017.