clanak False

Predstavnici Turnira 5 gradova kod gradonačelnika

U povodu organizacije Turnira 5 gradova koji će se održati u Zagrebu od 3. do 6. srpnja 2008., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je predstavnike Beča, Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i Zagreba koji su, pet mjeseci prije Turnira, došli u Zagreb radi preciziranja organizacije i razgovora o promjenama propozicija natjecanja za prvi petogodišnji ciklus.
29.02.2008.

U povodu organizacije Turnira 5 gradova koji će se održavati u Zagrebu od 3. do 6. srpnja 2008., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je predstavnike Beča, Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i Zagreba koji su, pet mjeseci prije Turnira, došli u Zagreb radi preciziranja organizacije i razgovora o promjenama propozicija natjecanja za prvi petogodišnji ciklus.

Na Turniru će se natjecati sportašice i sportaši mlađi od 17 godina, njih oko stotinjak, i to u šest sportova: atletici, košarci, odbojci, nogometu, stolnom tenisu i rukometu, a s ciljem zbližavanja mladih iz glavnih gradova pet zemalja i upoznavanja grada domaćina.

Inače, Zagreb je prošle godine prihvaćen kao punopravni sudionik Turnira koji će se ove godine održati 15 puta za redom, prvi put s pet gradova sudionika.


Gradske vijesti - 2008.