clanak False

Rezultati Javnog natječaja za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije za 2015.

19.04.2017.

Nakon provedenog Javnog natječaja za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije za 2015., a sukladno Odluci o dodjeli financijskih potpora za programe i projekte udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 19/11 i 20/13), te Zaključku gradonačelnika Grada Zagreba o odabiru programa/projekata i visini financijske potpore udrugama iz područja europskih integracija i fondova Europske unije za 2015., od 8. travnja 2015., sufinanciraju se sljedeći programi/projekti: 

Popis dodijeljenih financijskih potpora za sufinanciranje odabranih programa/projekata udruga iz područja europskih integracija i fondova Europske unije za 2015.

Rezultati Javnih natječaja za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata udruga i drugih pravnih i fizičkih osoba za 2015.