clanak False

Sajam Pravo doba

16.05.2019.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je danas na Zagrebačkom velesajmu sajam za zrele generacije pod nazivom Pravo doba, koji će se održavati do 18. svibnja, u organizaciji Grada Zagreba – Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zagrebačkog velesajma i Zaklade Zajednički put, a pod pokroviteljstvom Gradonačelnika.

Na ovogodišnjem petom izdanju našega Pravog doba sudjeluje 85 izlagača iz 10 zemalja, što je u odnosu na prošlu godinu porast od 16 posto, istaknula je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić. U ova tri dana posjetitelji će moći napraviti mali sistematski pregled, ali i savjetovati se o temama koje su svojstvene  u životu osoba u zrelijoj dobi te otkriti neke nove prilike ili hobije za koje možda do sada nisu imali vremena.

Kako se čulo, riječ je o prvom specijaliziranom sajmu namijenjenom osobama starijim od 50 godinama, ali i svim drugim generacijama koje žele pripremiti sebe  i svoje obitelji za zdravo i aktivno starenje. Posjetitelje očekuje bogat i stručno popratni program, predavanja, radionice, sistematski pregledi, pjevački i plesački nastupi te bogati izložbeni program na štandovima.
 

Gradske vijesti - 2019.