clanak False

Suradnja INE i Sandre Perković

07.06.2018.
Danas je u Ininoj maloprodaji Dubrava najavljena suradnja naše olimpijske pobjednice te svjetske i europske prvakinje u bacanju diska Sandre Perković i hrvatske naftne kompanije Ine.
Zoltán Áldott, predsjednik Inine uprave je izjavio je da su sretni što Sandri mogu biti podrška. Naša kompanija spada u sam vrh hrvatskog gospodarstva, a Sandra u sam vrh atletike. Uvjeren sam da će odsada, uz Ininu pomoć Sandrin disk letjeti još dalje, naglasio je Áldott.

Sandra Perković je zahvalila kompaniji na suradnji te je dodala da je bez vrhunskih uvjeta teško ostati uspješan. Velika podrška mi je što će jedna snažna kompanija kakva je INA ubuduće stajati uz mene i što će me pratiti u mojim sportskim uspjesima, rekla je Perković.

Sandra Perković je zagrebački, ali i hrvatski brand. Vjerovali smo u nju od početka njezine karijere. Grad Zagreb ju je oduvijek podržavao,  a te će raditi i nadalje. Ponosni smo na nju! naglasio je zagrebački gradonačelnik te je pripomenuo da je zadovoljan što hrvatski gospodarski subjekti prepoznaju vrijednosti sporta i one najbolje u njemu.

Gradske vijesti - 2018.