clanak False

Zagreb Ladies Open 2018.

27.08.2018.
Nakon pet godina, od 2. do 9. rujna, na teniskim terenima Centra Maksimir održat će se zagrebački teniski turnir ZAGREB LADIES OPEN 2018, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u prostoru Teniskog centra Maksimir.

Na turniru će nastupati 32 igračice u glavnom turniru i 32 igračice u kvalifikacijama,   te 16 ekipa u igri parova. U glavnom turniru nastupaju i četiri hrvatske igračice, Tereza Mrdeža i Tena Lukas koje su se direktno plasirale, te Silvija Njirić i Lea Bošković s pozivnicama organizatora.

Nakon pet godina željeli smo vratiti tenis u centar Maksimir i zahvaljujući gradonačelniku i Gradu Zagrebu uspjeli smo u tome, rekao je direktor Turnira Aliti. Za manje od dva mjeseca uspjeli smo urediti Centar, a preostalih 15 do 20 posto uređenja napravit ćemo do sljedeće godine kada planiramo napraviti još bolji i veći turnir.

ZAGREB LADIES OPEN - turnir na kojem će sudjelovati 80 igračica iz 50-ak zemalja cijeloga svijeta ima veliki značaj ne samo za zagrebački nego i hrvatski tenis, istaknuo je gradonačelnik Bandić te pozvao sve ljubitelje ovoga sporta da dođu i podrže natjecateljice, a našim djevojkama poželio je puno sreće i odličan rezultat.
 

Gradske vijesti - 2018.