HR EN

Nove fontane - središte urbanog identiteta Zagreba

Na ulazu u središte grada dočekuju nas nove fontane - slika urbanističke izvrsnosti i prepoznatljivosti Zagreba.
Fontane - nova gradska vrata

Park Maksimir među najljepšima u Europi

European Best Destinations (EBD) objavio je popis najljepših parkova, među kojima je zagrebački Maksimir na četvrtome mjestu ispred Rima, Berlina, Barcelone....
Zelena oaza usred grada

Simbol izvrsnosti i hram glazbe

Muzička akademija, jedan od najvećih projekata u hrvatskoj kulturi. Nakon 96 godina podstanarstva, Akademija napokon pod jednim krovom.

Nova zgrada Muzičke akademije

Arena, prostor za velika sportska i druga događanja

Arena, dovršena 2008. za potrebe Svjetskog rukometnog prvenstva, osigurava održavanje velikih sportskih, umjetničkih, gospodarskih i društvenih događanja.
Arena Zagreb - najveća sportska arena u Hrvatskoj

SRC Svetice: novi bazenski kompleks

Najnoviji bazenski kompleks u Zagrebu otvoren u svibnju 2016. na Sveticama. Kompleks obuhvaća tri bazena, wellness, saunu, terene za mali nogomet, odbojku i badminton.
Bazen Svetice

Slobodno vrijeme u parku s jezerom na obali Save

Park i jezero na korak od središta grada, Bundek je mjesto na kojem građani Zagreba i gosti našega grada rado provode slobodno vrijeme uz druženje, rekraciju i zabavu.
Bundek – mjesto susreta, odmora i rekreacije

Pomoć za novorođenčad

Prema obavijesti iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, danas, 24. ožujka 2017. započinje isplata novčane pomoći Grada Zagreba za opremu novorođenog djeteta.
24.03.2017.

Sporazum Grada Zagreba i HNS-a

Gradonačelnik Milan Bandić i HNS su sklopili Sporazum o suradnji na organizaciji završnog turnira UEFA U-17 Europskog prvenstva 2017. 
23.03.2017.

Sat za planet Zemlju

U Gradskoj upravi održala se konferencija za novinare na kojoj je predstavljena akcija Sat za planet Zemlju koja se održava po jubilarni deseti put.
23.03.2017.

Gradonačelnik odgovara

Facebook Twitter YouTube