clanak False

42. supermaraton od Zagreba do Čazme "Od Kaptola do Kaptola"

U zgradi Gradske uprave održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 42. supermaraton od Zagreba do Čazme Od Kaptola do Kaptola.
31.03.2017.

U zgradi Gradske uprave održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen 42. supermaraton od Zagreba do Čazme pod nazivom Od Kaptola do Kaptola. Maraton je najduža cestovna atletska utrka u Hrvatskoj, duga 61 kilometar, a trči se od zagrebačkog do čazmanskog Kaptola.

Pozivam sugrađane da u nedjelju 2. travnja u 8,00 sati dođu na Jelačićev trg kako bi zajednički ispratili maratonce za Čazmu, rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Supermaraton s tradicijom dugom gotovo pola stoljeća, ove godine okupit će oko 130 trkača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Hvala sportašima što su prepoznali našu utrku kao kvalitetnu, ali hvala i svima koji su pomogli u njezinoj organizaciji, posebice Gradu Zagrebu, istaknuo je gradonačelnik Čazme Dinko Pirak.

Supermaraton organizira Grad Čazma, a pod pokroviteljstvom Grada Zagreba Turističke zajednice grada Zagreba, Zagrebačke županije i Hrvatskog atletskog saveza.


Gradske vijesti - 2017.