clanak False

Članovi zbora Mi kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić primio je bivšeg predsjednika Antona Klimana te nove članove predsjedništva HKZ Mi na čelu s novoizabranim predsjednikom Božom Skokom.
 
10.03.2017.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, ujedno i počasni član zajednice, danas je primio dosadašnjeg predsjednika Antona Klimana te novoizabrane članove predsjedništva Hrvatskog katoličkog zbora Mi na čelu s novoizabranim predsjednikom Božom Skokom.

HKZ Mi već četrdeset godina okuplja hrvatske katoličke intelektualce i djeluje diljem zemlje radi promoviranja kršćanskih vrijednosti u društvu. Gosti su gradonačelnika upoznali s novim rukovodstvom, ciljevima i planovima Zbora te s mnogobrojnim izazovima s kojima je suočena ova zajednica. Htio bih zahvaliti gradonačelniku i njegovim suradnicima na prijemu i podršci te na konstruktivnome razgovoru o nizu projekata koje planiramo realizirati u našem mandatu, rekao je predsjednik Zbora Božo Skoko.

Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport je naglasio da su Grad i HKZ Mi uspješno realizirali niz zajedničkih projekata, a takva kvalitetna suradnja će se nastaviti i u buduće.

Gradske vijesti - 2017.