clanak False

Dodjela Stipendija Grada Zagreba učenicima i studentima s invaliditetom

U nazočnosti roditelja, novinara i suradnika gradonačelnik Milan Bandić uručio je u Gradskom poglavarstvu učenicima srednjih škola i studentima s invaliditetom Stipendije Grada Zagreba za školsku godinu 2007./08.
11.04.2008.

U nazočnosti roditelja, novinara i suradnika gradonačelnik Milan Bandić uručio je u Gradskom poglavarstvu učenicima srednjih škola i studentima s invaliditetom Stipendije Grada Zagreba za školsku godinu 2007/08.

Ukupno 11 učenika i studenata prvi su korisnici ove vrste stipendija koju Grad Zagreb dodjeljuje u skladu sa Zagrebačkom strategijom izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2007. do 2010. godine.

Dodjeli su, između ostalih, prisustvovali i Zvonimir Šostar, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, te Pavle Kalinić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport.

Gradonačelnik je naglasio da ga uvijek raduju ovakve akcije Grada te je najavio da će od iduće godine Grad Zagreb dodjeljivati i nagrade najboljim studentima Sveučilišta u Zagrebu te na taj način podržati nacionalnu inicijativu Hrvatska – zemlja znanja.


Gradske vijesti