clanak False

Dojdi osmaš, Zagreb te zove

11.05.2018.

U Parku Zrinjevac, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević pozdravila je prisutne na tradicionalnoj 15. po redu manifestaciji predstavljanja srednjih škola – Dojdi osmaš, Zagreb te zove, na kojoj srednje škole Grada Zagreba predstavljaju učenicima završnih razreda osnovnih škola svoje programe, aktivnosti i dosadašnja postignuća svojih učenika.

Vjerujem da će vam informacije koje ćete danas dobiti na štandovima od naših profesora i srednjoškolaca pomoći u izboru ne samo srednje škole nego možda i u izboru vašeg budućeg zanimanja, rekla je zamjenica. Zahvalivši svim profesorima i učenicima zagrebačkih srednjih škola koji svake godine pomažu u organizaciji ove manifestacije, zamjenica je istaknula kako svim učenicima osmih razreda stoji na raspolaganju ukupno 65 javnih škola od kojih je 20 gimnazija, 35 strukovnih škola i 10 umjetničkih – glazbenih i plesnih škola te 24 privatne i vjerske srednje škole i četiri srednje škole za učenike s teškoćama.

Manifestacija se odražava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića, a u organizaciji Grada Zagreba, Prirodoslovne škole Vladimira Preloga, Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju, te Ugostiteljsko-turističkog učilišta.
 
 

Gradske vijesti - 2018.