clanak False

Donacijski paketi korisnicima smještaja u Studentskome domu Cvjetno naselje

18.05.2020.
U okviru kampanje „Sportaši za Zagreb“ zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u društvu japanske veleposlanice Misako Kaji uručio donacijske pakete osobama koje su zbog potresa privremeno smještene u Studentski dom „Cvjetno naselje“ .

Naime, korisnicima koji su ostali bez svojih domova danas je uručena odjeća japanskog proizvođača, a akciju je inicirala naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić.
 
„Svim Zagrepčanima želim da pobijede ovu epidemiju. Također, želim da što prije pobijedimo i nedaće što ih je prouzročio potres“, poručila je japanska veleposlanica Misako Kaji nakon podjele donacija.
 
Osim Ive Majoli i Ivane Brkljačić, kampanji „Sportaši za Zagreb“ su se pridružili brojni drugi, a gradonačelnik Bandić je svima zahvalio na humanoj gesti i onome što su napravili za sugrađane smještene u Studentskome domu.
Također, zahvalio je veleposlanici Kaji na solidarnosti i humanosti prema Zagrepčanima u potrebi.

„Ovo je jedan mali znak, jedna mala gesta i znak pažnje za 514 osoba koliko ih se trenutno nalaze u domu nakon potresa. U Gradu Zagrebu nitko neće ostati bez krova nad glavom pa ni ovi ljudi ovdje“, poručio je gradonačelnik.
 
.

Gradske vijesti - 2020.