clanak False

Javni poziv za sufinanciranje programa izviđačkih udruga za 2020. godinu

14.02.2020.
Javni poziv za sufinanciranje programa izviđačkih udruga za 2020. godinu
Ovim putem pozivamo sve izviđačke udruge / zajednice izviđačkih udruga da sukladno Kriterijima za sufinanciranje programa izviđačkih udruga iz proračuna Grada Zagreba Odjelu za mlade, Gradski ured za sport i mlade, najkasnije do 16. ožujka 2020. godine dostave svoje prijedloge programa za 2020. godinu, sa svim traženim podacima o programu i radu udruge kako bi im se, sukladno mišljenju stručne radne skupine, pružila financijska podrška za provedbu planiranih izviđačkih aktivnosti. Navedene kriterije i prijavni obrazac možete pronaći i preuzeti na web stranici grada Zagreba www.zagreb.hr, link Sport i mladi, link Mladi.
Stručna radna skupina uzet će u razmatranje samo one izviđačke udruge / zajednice udruga koje do navedenog datuma dostave cjelovitu dokumentaciju i sve druge tražene podatke.
 
Sve izviđačke udruge / zajednice izviđačkih udruga kojima će biti odobrena financijska podrška za provedbu izviđačkih aktivnosti, biti će u obvezi podnositi tromjesečna izvješća o potrošnji doznačenih sredstava, kao i godišnje završno izvješće.
 
                                                                                      
Pročelnik
Milan Pavelić


Prijavni obrazac
Kriteriji