clanak False

Lisinski pokrenuo internetski radio

20.07.2020.
„Lisinski na otvorenome“ sada je dostupan i „u zatvorenome“. Naime, kako su izvijestili iz Koncertne dvorane, nakon što su ovoga proljeća „otvorili“ Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, „Lisinski na otvorenome“ širi se i virtualno - putem internetskog Radija Lisinski.

U gornjem desnom uglu na mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova. Na svojoj radijskoj postaji odat će počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. 

 - Sa željom da se još više povežemo, pokrenuli smo Radio Lisinski, internetski radio na kojem smo sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku… glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom. Za izvedbe komornih sastava i  glasovirske recitale, za vas smo rezervirali večernje termine od 21 sat do 8 ujutro. U dnevnom programu uživajte u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Poslušajte kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje.Osim na službenoj stranici Lisinskog, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji - poručuju iz Koncertne dvorane Lisinski.

Aktualno