clanak False

Manifestacija Garantirano z Varaždinske županije

20.10.2018.
Na središnjem zagrebačkom trgu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u društvu sa županom Varaždinske županije Radimirom Čaćićem otvorio je manifestaciju Garantirano z Varaždinske županije, na kojoj poljoprivredni proizvođači i najbolji OPG-ovci iz Županije predstavljaju građanima svoje gastronomske proizvode te turističku i ugostiteljsku ponudu.

Drago mi je da nakon Krapinsko zagorske županije svoje proizvode tijekom današnjeg dana predstavlja i Varaždinska županija, rekao je gradonačelnik te dodao da očekuje da ova manifestacija postane tradicionalna, a sve sugrađene pozvao je da posjete Trg bana Jelačića i kupe najbolje proizvode koje nude Varaždinci te se upoznaju sa njihovim običajima.

Po prvi put se se sa svojim autohtonim proizvodima predstavljamo u glavnom gradu Hrvatske i zahvaljujemo gradonačelniku Bandiću na podršci, istaknuo je župan Čaćić. Osim naših 60-tak OPG-ovaca, obrtnika i pojedinaca, danas su sa nama i naše povijesne konjičke postrojbe – Varaždinski husari, a budući da je Varaždin najači glazbeni centar u RH, predstavit ćemo i glazbenu školu Varaždina.
 

Gradske vijesti - 2018.