clanak False

Ministar Krstičević i gradonačelnik Bandić o zajedničkoj suradnji

21.06.2017.
Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, u srijedu, 21. lipnja 2017., održali su sastanak u Ministarstvu obrane na temu zajedničke suradnje i budućih projekata.

Na sastanku se razgovaralo o suradnji između Ministarstva obrane i Grada Zagreba, projektu budućeg hrvatskog vojnog muzeja te drugim projektima od interesa Vlade RH i Grada Zagreba.
 
Tom prigodom, ministar Krstičević izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom koju Ministarstvo obrane ima s Gradom Zagrebom te istaknuo otvorenost Vlade i Ministarstva obrane prema zajedničkim projektima.
 
Vlada Republike Hrvatske i Ministarstvo obrane s Gradom Zagrebom u kontinuitetu razvija partnerski odnos i radujem se budućim projektima i zajedničkoj suradnji, istaknuo je ministar Krstičević.
 
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako je sinergija i zajedništvo hrvatske Vlade i Grada Zagreba jamstvo kako će se i ovi projekti zajednički ostvariti.
Grad Zagreb uvijek je spreman za suradnju s Vladom Republike Hrvatske i nastavit ćemo s predanim zajedničkim radom, rekao je gradonačelnik Bandić.
 

Gradske vijesti - 2017.