clanak False

Na Zagrebačkom velesajmu danas su otvoreni sajmovi Intergrafika i Modernpak

31.05.2017.
Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni INTERGRAFIKA, 24. međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, 29. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

Zaželjevši svima uspješan rad i upoznavanje s mnoštvom inovacija i njihovu uspješnu primjenu, te mnoštvo novih i korisnih poslovnih kontakata, sajmove je otvorio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić te dodao Ova dva sajma dokaz su da bez obzira na brzi razvoj marketinških medija i drugih modernih oblika poslovnog komuniciranja, imaju perspektivu i ostaju važan dio poslovne komunikacije.

U iduća tri dana u paviljonima 8a i 9 izložit će 65 izlagača iz 13 zemalja na 3000 četvornih metara.

Dva tradicionalna bienalna sajma Intergrafika i Modernpak spadaju u naše najstarije sajmove i jedni su od značajnijih sajmova grafičke i ambalažne industrije u regiji. Na jednom mjestu okupili smo sve značajne svjetske i domaće proizvođače opreme, strojeva, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja. Intergrafika i Modernpak ponudit će idućih dana sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku., rekla je na otvorenju Dina Tomšić, voditeljica podružnice Zagrebački velesajam.

Pozdravnu riječ svim okupljenima uputio je Klaudio Pap, dekan Grafičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Istaknuo je kako su Intergrafika i Modernpak komplementarni sajmovi koji su prepoznati kod proizvođača iz struke. Također je napomenuo kako uz svu današnju tehnologiju ništa ne može zamijeniti stvarni doživljaj rada sa strojevima i ljudima koji se mogu doživjeti na sajmu.


Sajmovi Intergarfika i Modernpak otvoreni su do petka, 2. lipnja.

Radno vrijeme je od 10:00 do 19:00 sati. Ulaz je slobodan.

Gradske vijesti - 2017.