clanak False

Nova podzemna garaža u naselju Novi Jelkovec

02.10.2018.
Gradonačelnik Milan Bandić je s predsjednicom Uprave Zagrebačkog holdiga Anom Stojić Deban i voditeljicom Podružnice Zagrebparkinga Anom Preost predstavio novu podzemnu garažu u naselju Novi Jelkovec – Jelkovec 2 u Ulici Ladislava Šabana.
 
Podzemna garaža Jelkovec 2 s kapacitetom od 237 parkirališnih mjesta čini funkcionalnu cjelinu s nedavno otvorenom garažom Jekovec 1 u neposrednoj blizini.
 
Vrtić, škola, bazen, dvorana, parking… sve to podiže standard stanovanja i sve je to dostupno za oko 10 tisuća Sesvećana koji ovdje žive, naglasio je gradonačelnik Bandić i dodao kako ovakav standard nemaju ni europske metropole razvijenije od Zagreba jer se otvorenjem ove garaže dobilo da na jedan stan dolazi gotovo jedno parkirno mjesto.


Prema riječima Ane Preost, voditeljice podružnice Zagrebparking, naselje Sopnica Jelkovec sada ima 455 unutarnjih i 1996 vanjskih parkirnih mjesta. Garaža Jelkovec 2 namijenjena je samo za pretplatnike odnosno stanare za 40kn mjesečno i ovdje nema satnog parkiranja koji postoji u garaži Jelkovec 1.

Gradu, gradonačelniku i Zagrebačkom holdingu su se zahvalili predstavnicima Vijeća Gradske i četvrti i Mjesnog odbora.
 
 

Gradske vijesti - 2018.