clanak False

Obilazak Gradske četvrti Črnomerec

Subotnji obilazak gradonačelnika Milana Bandića, njegovih suradnika, te predstavnika Zagrebačkog holdinga i Vijeća Gradske četvrti započeo je vožnjom novom autobusnom linijom 139 od Reljkovićeve do Jelenovca.
23.02.2008.

Subotnji obilazak gradonačelnika Milana Bandića, njegovih suradnika, te predstavnika Zagrebačkog holdinga i Vijeća Gradske četvrti započeo je vožnjom novom autobusnom linijom 139 od Reljkovićeve do Jelenovca. Kako se moglo čuti, nova linija bila je povod za uređivanje Šercerove i ulice Jelenovac koje su dobile novi asfalt, javnu rasvjetu, perone za autobusna stajališta, a sagrađen je i spoj Šercerove i Jelenovca, u što su Vijeće GČ i Grad izdvojili oko 1,2 milijuna kuna.
U Ilici 259, u zajedničkom dvorištu u kojem se nalaze Centar za socijalnu skrb, Crveni križ te Matica umirovljenika Črnomerec i DVD Kustošija, postavljen je nogostup, sagrađeni su novi rubnjaci i pješačka staza, uređen je okoliš, a DVD koji ove godine slavi 80. obljetnicu dobio je novo pročelje.

Posljednja točka obilaska bila je OŠ Ivana Cankara s novouređenim igralištem s javnom rasvjetom i opremom, novom ogradom i nadstrešnicom sa stolovima i klupama za učionicu u prirodi.


Gradske vijesti