clanak False

Organizatori 52. Vinkovačkih jeseni kod zamjenice gradonačelnika

06.07.2017.
Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Olivera Majić sa suradnicima danas je u Gradskoj upravi primila članove Organizacijskog odbora Vinkovačkih jeseni, predsjednika Mladena Karlića, inače saborskog zastupnika i tajnika Stjepana Đurkovića.

Zahvaljujući gradonačelniku i predstavnicima Grada Zagreba na dugogodišnjoj suradnji i podršci, a koja je nastavljena i u ovoj godini, gosti su domaćine upoznali s pripremama za ovogodišnju manifestaciju što će se održati od 6. do 17. rujna.

Istaknuvši kako je Grad Zagreb bio i ostao partner Vinkovačkih jeseni, zamjenica gradonačelnika Olivera Majić je gostima poželjela mnogo uspjeha u organiziranju ove tradicionalne manifestacije te je pozvala sve sugrađane da posjete Vinkovce za vrijeme trajanja toga atraktivnog festivala slavonske kulture i tradicije. Zagreb je prepoznao važnost Vinkovačkih jeseni i važnost prijateljskih odnosa naših dvaju gradova. Ova manifestacija predstavlja bogatstvo ne samo vinkovačkog kraja nego i Hrvata diljem domovine i svijeta, naglasila je.

Kako se čulo, posjetitelji će moći uživati u folkloru, pjesmi i plesu preko 8 000 izvođača iz najboljih KUD-ova iz Hrvatske i dijaspore.

Gradske vijesti - 2017.