clanak False

Pokloni za djecu hrvatskih branitelja i djecu iz obitelji slabijeg socijalnog statusa

Uoči blagdana Uskrsa  tradicionalno su podijeljeni pokloni djeci hrvatskih branitelja Grada Zagreba i djeci iz obitelji slabijeg socijalnog statusa. 
12.04.2017.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i Vesna Helfrih, pročelnica Gradskog ureda za branitelje, u kino dvorani Studentskog centra, tradicionalno su uoči Uskrsa, podijelili poklon pakete djeci hrvatskih branitelja Grada Zagreba težeg imovinskog stanja.

Moramo pobijediti poteškoće s kojima se susrećemo i ne smije biti zapreka koju nismo spremni savladati, rekao je gradonačelnik Bandić zaželjevši okupljenima sve najbolje za nadolazeće blagdane.

Osim u slatkim paketima, oko 200 djece do 12 godina, s roditeljima, uživalo je u predstavi Vuk i zec,prijatelja dva, a cijeli program organizirao je Grad Zagreb - Gradski ured za branitelje.


Dan ranije, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin, u maloj dvorani Doma sportova, podijelila je slatke pakete djeci iz obitelji slabijeg socijalnog stanja.

Inače, Grad Zagreb u suradnji s Ustanovom Dobri dom grada Zagreba tradicionalno za Uskrs daruje djecu, a ove godine prigodne poklone primilo je 3 000 djece, u dobi do 12 godina.

Gradske vijesti - 2017.