clanak False

Predsjednik ATP turnira za Europu kod gradonačelnika Zagreba

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je predsjednika ATP turnira za Europu Andyja Ansona, a u u povodu ATP turnira Zagreb Indoors koji se, od 23. veljače do 1. ožujka, održava u zagrebačkom Domu sportova.
28.02.2008.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je predsjednika ATP turnira za Europu Andyja Ansona, a u povodu ATP turnira Zagreb Indoors koji se, od 23. veljače do 1. ožujka, održava u zagrebačkom Domu sportova.

Visoki gost dao je punu podršku zagrebačkom turniru te je istaknuo dobru organizaciju, bez obzira na prethodne objektivne probleme. Predsjednik Anson izrazio je zadovoljstvo što će se izgradnjom sportske Arene u potpunosti ispuniti svi tehnički uvjeti za buduće turnire, pa se u tom kontekstu ozbiljno računa na Zagreb u u daljnjem petogodišnjem ciklusu ATP turnira.

Osim gradonačelnika Milana Bandića i predsjednika ATP turnira za Europu Andyja Ansona, na primanju u zagrebačkom poglavarstvu bili su i: predsjednik Organizacijskog odbora ATP turnira Goran Ivanišević, direktor ATP Turnira Branimir Horvat, zamjenica gradonačelnika Ljiljana Kuhta Jeličić, član Poglavarstva Duško Ljuština, pročelnik Ureda gradonačelnika Marijan Maras i pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Pavle Kalinić.


Gradske vijesti