clanak False

Prijem za pobjednike Kutije šibica

U povodu osvajanja 46. Kutije šibica gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros u Gradskoj upravi igrače i vodstvo momčadi Pizzerije Zagreb – Borongaj Lugovi.
03.01.2017.
U povodu osvajanja 46. Kutije šibica, tradicionalnoga zagrebačkog malonogometnog turnira, gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros u Gradskoj upravi igrače i vodstvo momčadi Pizzerije Zagreb – Borongaj Lugovi.

Čestitavši im na trudu, upornosti i blistavoj pobjedi, gradonačelnik Bandić naglasio je da bi  finale kultne Kutije trebalo još više popularizirati te uvesti mali nogomet na velika vrata zagrebačke Arene, jer uz kvalitetan program i atraktivne revijalne utakmice interes ljubitelja maloga nogometa sigurno neće izostati.

Uz zahvalu gradonačelniku na kontinuiranoj podršci i prijemu, voditelj ekipe Josip Jakovljević naglasio je da je ova momčad sastavljena od nogometaša većinom iz Dubrave i Peščenice, što ovaj uspjeh čini još vrjednijim. Kutija šibica je ove godine okupila preko 200 ekipa iz svih hrvatskih županija, ali i iz susjednih država. Ovo je izuzetno dostignuće za jednu kvartovsku momčad poput nas – rekao je te najavio obranu naslova na idućem izdanju ovog Turnira. 

Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali i pomoćnik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Milan Čolić i glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović.

Gradske vijesti - 2017.