clanak False

Uskoro novi teren NK Trnje

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jutros je obišao pomoćno igralište Nogometnog kluba Trnje na kome su počeli radovi rekonstrukcije.
17.03.2017.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jutros je u društvu Karla Tomislava, predsjednika NK Trnje i Ivana Bare, predsjednika Vijeća Gradskih četvrti Trnje obišao pomoćno igralište tog trnjanskoga nogometnog kluba na kome su počeli radovi.

Tom prilikom su predstavnici i članovi NK Trnje posebno zahvalili gradonačelniku i njegovim suradnicima što pomažu da kultni zagrebački klub dobije pomoćni teren koji zadovoljava najstrože europske standarde.

Kako je objasnio Karlo Tomislav, predsjednik NK Trnje, vrijednost radova je oko 5 milijuna kuna, a osim drenaže i umjetne trave, uključuju i postavljanje novih reflektora te dijela tribina.

Posebno mi je drago što će 300 – 400 igrača mlađih kategorija imati vrhunske uvjete za treninge i utakmice. Ovaj klub to zaslužuje! Radovi će trajati do sredine svibnja, a na otvorenju planiramo ugostiti momčad NK Dinama u revijalnoj utakmici na novoizgrađenome terenu, najavio je gradonačelnik Bandić.
 

Gradske vijesti - 2017.