clanak False

ZgForum proslavio 2. rođendan

ZgForum obilježio je drugu godišnjicu rada i predstavio novu publikaciju pod nazivom Analiza postojećeg stanja namjene površina i urbanih gustoća 2011.
18.12.2013.


ZgForum obilježio je danas u svojim prostorima u Gajevoj drugu godišnjicu rada i ujedno predstavio novu publikaciju pod nazivom Analiza postojećeg stanja namjene površina i urbanih gustoća 2011

Svečanosti je prisustvovao i gradonačelnik Milan Bandić koji je djelatnicima Ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada zaželio da i dalje rade s istim entuzijazmom i žarom te još mnogo uspješnih godina kakva je bila prošla.
 
Kako se čulo, ZgForum je prema mišljenju domaćih i stranih gostiju ispunio svoju zadaću uspostavljanja kvalitetnog dijaloga o procesima i ljudima koji oblikuju zagrebačku svakodnevicu. Samo u ovoj godini održano je šest izložbi, više desetaka događanja, od edukacija za rad na pripremu projekata, gostovanja domaćih i stranih izaslanstava, sastanaka s partnerima na lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima pa sve do gostovanja studenata. 

Prema riječima pročelnice Jadranke Veselić Bruvo, obilježavanje drugog rođendana poklopilo se sa predstavljanjem Publikacije čija je prvenstvena svrha dobivanje uvida u stvarno stanje i izrada nove Razvojne strategije Grada Zagreba – ZagrebPlana 2020.


Više...


Gradske vijesti - 2013.