clanak False

ZKM zatvara sezonu i zahvaljuje publici

15.07.2020.
Kazališna sezona 2019/20 ostat će u velikoj mjeri obilježena pandemijom i karantenom zbog kojih je Zagrebačko kazalište mladih,  kao i druga kazališta u zemlji, bilo zatvoreno od 13. ožujka do 26. svibnja.

Ipak, u protekloj sezoni , kako su izvijestili iz kazališta, dogodili su se i nezaboravni trenuci i rezultati koje će pamtiti.  Nastavili su raditi s bitno smanjenim brojem mjesta u gledalištu zbog propisanih epidemioloških mjera uz obavezno nošenje medicinskih maski. Ali, svemu unatoč, publika se nakon karantene vratila u Kazalište, u ZKM!

Zbog toga su neizmjerno sretni i zahvalni gledateljima. To nam je ujedno potvrda uspješne sezone i prepoznatljivog programa. 
U ovoj sezoni od 1.rujna – 10. srpnja ZKM je posjetilo:
29.118 gledatelja
Ukupno ste u ovoj sezoni pogledali:
203 izvedbe
Zbog karantene su otkazane:
74 izvedbe

Za vrijeme karantene ZKM je pokrenuo online program koji je bio u cijelosti besplatan,  a sastojao se od emitiranja, na vlastitim i medijskim online platformama, arhivskih i kultnih predstava ZKM-a, aktualnih repertoarnih hitova, dviju online premijera te zoom razgovora autora i glumaca ZKM-a na različite zanimljive društveno-umjetničke teme.

Naši su online sadržaji imali ukupno:
161.640 pregleda.

Hvala i na drugačijoj - virtualnoj kazališnoj suradnji!

Aktualno