clanak False

1. Stručna konferencija pod nazivom: SURADNJOM U EU PROJEKTU SVI ZA PAMĆENJE (SPAM) DO BOLJE SKRBI ZA OSOBE S DEMENCIJOM I NJIHOVE OBITELJI

24.09.2021.
Pozivamo Vas na 1. stručnu konferenciju  Suradnjom u EU projektu „Svi za pamćenje (SPAM) do bolje skrbi za osobe s demencijom i njihove obitelji, koja će se održati 29. rujna 2021. u Hotelu International s početkom u 9:30 sati.
 
U okviru konferencije održat će se i Okrugli stol naziva „Preporuke za implementaciju integriranih socijalnih usluga za osobe s demencijom na razini pojedinih županija i nacionalnoj razini (iskustva različitih sustava)“.
 
Vezano za epidemiološku situaciju od Stožera civilne zaštite Grada Zagreba dobivena je suglasnost za održavanje Konferencije uz uvjet da svi njezini sudionici posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu i uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera i preporuka HZJZ-a, a moguće je ući i s negativnim brzim antigenskim testom ne starijim od 48 sati.

Program

Zbornik

Poziv na 1. Stručnu konferenciju pod nazivom: SURADNJOM U EU PROJEKTU SVI ZA PAMĆENJE (SPAM) DO BOLJE SKRBI ZA OSOBE S DEMENCIJOM I NJIHOVE OBITELJI

EU PROJEKT "SVI ZA PAMĆENJE - SPAM"